Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Olifanten op tickets voor dierentuin

Avontuurlijk dagje uit naar de dierentuin met korting

Ben je toe aan een onvergetelijk dagje uit tussen de exotische dieren?

De dierentuin is niet alleen de plek waar je wildlife kunt spotten. Je vindt er educatieve programma’s en leuke speelgebieden voor jonge avonturiers.

Een bezoek aan een dierentuin is altijd een leuk idee, maar het kan soms behoorlijk prijzig zijn.

Gelukkig zijn er tal van manieren om te besparen op je avontuurlijke expeditie.

Hieronder vind je een overzicht van dierentuinen met korting en tips hoe je een goedkoop dagje dierentuin aanpakt.

Ga direct naar:

Dierentuin tickets met korting

 

Wat is er nu leuker om naar de dierentuin in de buurt te gaan wanneer je kaartjes met korting kunt scoren?

Ontdek hieronder dierentuinen en bestel tickets met korting.

Discount tickets Zoo d'Amnéville in Hagondange

Entreeticket Zoo d’Amnéville (Frankrijk)

Ga op ontdekkingsreis bij Zoo d’Amnéville in Hagondange, Frankrijk. Neem een kijkje bij vele verschillende diersoorten. Een leuk dagje weg voor jong en oud!

26,95

Tickets met korting voor dierenpark Almere Jungle

Entreeticket Almere Jungle

Sta oog in oog met 2 m grote kaaimannen en bekijk alle bijzondere botanische bloemen en planten. Almere Jungle is een unieke combinatie van een zorginstelling, dierenopvang en botanische tuin in één.

13,95

Kaartjes met korting voor dierentuin Dierenpark Zie-ZOO in Volkel

Entreeticket Dierenpark Zie-ZOO

Ontdek een grote variatie aan dierenleven uit alle windstreken in een grote rijkdom en veelzijdigheid van de natuur in dierenpark Zie-ZOO. Een gezellig en educatief dagje weg, leuk voor jong en oud!

11,00

Tickets met korting voor Jaderpark in Duitsland

Entreeticket Jaderpark (Duitsland)

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin? In Jaderpark in Duitsland is er voor ieder wat wils! Bewonder exotische dieren en geniet van spannende attracties.

19,75

Tickets met korting voor Dolfinarium Harderwijk

Een spetterend dagje Dolfinarium (geldig t/m 29 oktober 2023)

Beleef een spetterend dagje uit bij het Dolfinarium in Harderwijk. Bekijk de leerzame dolfijnenvoorstelling Oceanica en ontmoet springende dolfijnen en bulderende zeeleeuwen.

18,50

Kaartjes met korting voor sea life in Scheveningen

Entreeticket SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria! Ontmoet de otters, de roggen, de zeepaardjes en nog veel meer.

13,50

Tickets met korting voor Mondo Verde in Landgraaf

Mondo Verde entree incl. onbeperkt eten & drinken (Limburg)

Een all-inclusive dagje uit met de hele familie? Ontdek in Mondo Verde 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties.

18,75

Ticket met korting voor AquaZoo Leeuwarden

AquaZoo Leeuwarden entreeticket

Bij AquaZoo kom je van alles te weten over bijzondere dieren tijdens een spannende reis door het park. Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel door het gebied van de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de Amoertijgers.

14,63

Tickets met korting voor Burgers' Zoo in Arnhem

Entreeticket Burgers’ Zoo

In één dag kun je op zoek gaan naar de tijgers in de Rimba, lopen tussen de neushoornvogels in de Bush en de gieren in de Desert, of op zoek naar de haaien in de Ocean en de giraffen bij de Safari!

21,00

Kaartjes met korting voor dierenpark Blanckendaell in Tuitjenhorn

Entreeticket Dierenpark Blanckendaell

Bezoek Blanckendaell Park in Tuitjenhorn; Zoo, Museum én Speeltuin! Sta oog in oog met een giraffe, zebra, neusbeer, alpaca en nog veel meer!

9,50

Tickets met korting voor Zeehondencentrum Pieterburen

Entreeticket Zeehondencentrum Pieterburen

Neem een kijkje bij Zeehondencentrum Pieterburen; hét zeehondenziekenhuis van Europa! Kijk mee met de dagelijkse verzorging van de zeehonden en leer alles over de zeehond en hun leefgebied.

8,50

Kaartjes met korting voor ZooParc Vallée de la Sûre in de Ardennen

Entreeticket ZooParc Vallée de la Sûre

Gelegen in het hart van de prachtige Ardennen biedt ZooParc Vallée de la Sûre een unieke ervaring voor jong en oud! Sta oog in oog met jouw favoriete dier.

7,50

Tickets met korting voor Apenheul in Apeldoorn

Apenheul – bekijk meer dan 300 apen

In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef je een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. En het leuke is: de helft van deze apen loopt los.

14,95

Kaartjes met korting voor Het Zee Aquarium Bergen aan Zee

Entreeticket Zee Aquarium Bergen aan Zee

Duik mee, ontdek, beleef, bewonder en verwonder bij Het Zee Aquarium Bergen aan Zee. Leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer!

10,50

Tickets met korting voor Boudewijn Seapark in Brugge

Ticket Boudewijn Seapark in Brugge (België)

Bewonder dolfijnen, zeeleeuwen én zeehonden van dichtbij en leer meer over hun leefwereld. Maar ook de attracties, het openlucht waterspeelpark en de indoor-speeltuin mag je zeker niet overslaan.

19,50

Tickets met korting voor Allwetterzoo Münster

Entreeticket Allwetterzoo Münster (Duitsland)

De Allwetterzoo Münster is een feest voor groot en klein. Het park is overzichtelijk opgezet en zit vol met prachtigste plekjes. Je kunt heerlijk vrij rondlopen, er is namelijk geen verplichte route!

14,95

Tickets met korting voor Falcon Crest Eindhoven

Entreeticket Falcon Crest Eindhoven

Ontdek de wereld van roofvogels bij Valkerijcentrum Falcon Crest in Eindhoven. Bekijk en ontdek bijzondere roofvogels, zoals valken, arenden en buizerds.

5,00

Kaartjes met korting voor Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Safaripark Beekse Bergen entreeticket

Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren tijdens een safari in Beekse Bergen. Met de auto, boot, bus of te voet; het is allemaal mogelijk.

18,50

Ticket met korting voor DoeZoo in Leens

Entreeticket DoeZoo in Leens

Betreed de wereld van de insecten bij DoeZoo in Leens. Een park waarin alle zintuigen een rol spelen: horen, voelen, ruiken en proeven. Gekozen door de ANWB tot het leukste uitje van Groningen 2022!

6,50

Kaartjes met korting voor Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg

Entreeticket Dierenpark de Oliemeulen

Sta oog in oog met meer dan 150 diersoorten bij Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg en geniet van een slangen- en spinnen demonstratie. Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

10,99

Kaartjes met korting voor Wildpark Gangelt

Entreeticket Wildpark Gangelt

Ga op avontuur in Wildpark Gangelt, gelegen in een prachtig heuvelachtig bosgebied. Sta oog in oog met bruine beren, lynxen, wolven en veel meer in het park van maar liefst 50 hectare.

7,95

Kaartjes met korting voor Zoo Veldhoven

Entreeticket Zoo Veldhoven

Bewonder ruim 150 verschillende diersoorten in Zoo Veldhoven vlakbij Eindhoven en leer van alles over papegaaien, roofvogels, zebra’s en nog veel meer! Een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud.

10,95

Kaartjes met korting voor Indonesische dierentuin Taman Indonesia in Kallenkote

Entreeticket Taman Indonesia

In Kallenkote vind je de kleine Indonesische dierentuin Taman Indonesia. Waan je voor even in tropische verre oorden met bijzondere vogels, reptielen en kleine zoogdieren uit Indonesië.

6,50

Ticket met korting voor Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven entreeticket (vlakbij Eindhoven)

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? In dit mooie park vlakbij Eindhoven maak je kennis met wel 150 diersoorten en laat je je kinderen zich uitleven op de leukste speeltoestellen.

9,50

Discount tickets Zoo Osnabrück

Entreeticket Zoo Osnabrück (Duitsland)

Betreed de betoverende wereld van Zoo Osnabrück en ontdek een afwisselende verzameling van dieren uit alle hoeken van de wereld. De dierentuin beslaat een gebied van ongeveer 23 hectare!

17,50

Tickets met korting voor Pakawi Park in Balen

Pakawi Park in Balen (België)

Pakawi Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. Ze willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen.

17,45

Ticket met korting voor dierentuin gaiazoo in limburg

Entreeticket GaiaZOO

Maak een complete wereldreis in één dag bij GaiaZOO en sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren zoals neushoorns, gorilla’s en flamingo’s. Verkozen tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland 2023’!

17,50

Tickets met korting bestellen?

 

De dierentuin tickets met korting vermeld in dit blog hebben we gevonden op geverifieerde websites.

We proberen de lijst met kortingen zo goed mogelijk actueel te houden. Het kan echter zijn dat een actie is verlopen of is aangepast.

Wil je een van de tickets voor de dierentuin met korting uit dit blog bestellen of meer lezen over de aanbieding? Klik dan op de groene knop om naar de website van de verkoper te gaan.

Met je aankoop via de groene knop steun je Bestleukedingen.nl. Wij ontvangen een kleine bijdrage voor elke verkoop via onze website.

Op het moment van schrijven waren alle kortingen beschikbaar.

 

Waar vind je tickets met korting?

 

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken dan enkele betrouwbare websites om een dierentuin met korting te bezoeken.

Wil je die toegangskaartjes voor een prikkie scoren? Ga dan naar Tripper.nl, waar je geweldige deals kunt vinden die perfect zijn voor je portemonnee.

Of kijk op Actievandedag.nl, waar je dagelijkse aanbiedingen vindt die je niet wilt missen.

Staat de dierentuin dat je wil bezoeken er niet tussen? Dan zijn er waarschijnlijk geen lopende kortingsacties. Wellicht kom je wel op een leuk ander idee!

 

Tips voor een goedkoop dagje dierentuin

 

Als je op zoek bent naar manieren om de kosten van je dierentuinbezoek te beperken, zijn er verschillende slimme tips die je kunt overwegen.

Het eerste deel heb je al ontdekt! Speciale kortingen die sommige dierentuinen regelmatig aanbieden zijn dé manier om kosten te besparen. Vind hierboven de dierentuin met korting.

Een andere leuke manier om de kosten te spreiden, is door een jaarabonnement of lidmaatschap af te sluiten bij de dierentuin van jouw keuze. Daarmee kun je het hele jaar door van de dierentuin genieten.

Om nog meer kosten te besparen kun je zelf je eigen lunch en snacks meenemen. Een lekker hapje en drankje maken je dagje uit compleet, maar dat kun je natuurlijk ook zelf meenemen om goedkoop naar de dierentuin te gaan.

 

Trek eropuit

 

Als je slim omgaat met kortingen en een goede voorbereiding treft, kun je extra genieten van een dagje wildlife spotten.

Dus pak je kans om de wonderen van het dierenrijk te ontdekken en geniet van een onvergetelijk dagje uit in de leukste dierentuin met korting!